FOTO Trei locuințe ANL au fost repartizate la Cumpăna

Locuințe ANL repartizate la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că, luni, 14 martie, a avut loc repartiția a trei locuințe tip ANL (un apartament cu 2 camere și două garsoniere), către trei titulari ai cererilor de repartizare.

Aceștia figurează în lista privind ordinea de prioritate în soluționarea cererilor, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Cumpăna nr. 166 din data de 15.12.2021.

Beneficiarii acestor locuințe sunt:

1) Septar Elvis – apartament ;

2) Frîncu Elena – Gabriela – garsonieră;

3) Panait George – Marian – garsonieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*