FOTO Terasă dezafectată de pe plaja Modern, distrusă într-un incendiu

Terasă dezafectată de pe plaja Modern, distrusă într-un incendiu. FOTO ISU Constanța

Salvatorii Inspectoratului  pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină miercuri, 19 ianuarie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o terasă dezafectată, de pe plaja Modern din Constanța.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.

Focul cuprinsese acoperișul de stuf al terasei, cu o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, iar pompierii au reușit să-l stingă după aproximativ trei ore de intervenție.

Cauză probabilă a incendiului este utilizarea focului deschis în spații închise, mai exact, niște oameni ai străzii au dat foc să se încălzească și au lăsat focul nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*