FOTO Tânăr de 20 de ani, mort într-un accident rutier petrecut în Cernavodă. Alți doi tineri, aflați în același autoturism, au fost răniți grav

Tânăr de 20 de ani, mort într-un accident rutier petrecut în Cernavodă. FOTO ISU Constanța

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți doi, de 18, respectiv 20 de ani, au ajuns la spital, după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat pe o stradă din Cernavodă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, accidentul a avut loc pe strada Avram Iancu, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Cernavoda cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare și unul SMURD, plus autospeciala pentru victime multiple, iar în sprijin au fost trimise și două ambulanțe SAJ.

„La locul solicitării au fost  trei victime: un bărbat, cu traumatism craniocerebral, a fost transportat la Spitalul Cernavodă, un alt bărbat, cu traumatism craniofacial, confuz, a ajuns tot la Spitalul Cernavodă, iar cel de-al treilea bărbat, cu politraumă, a decedat”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Constanța.

Cele două victime transportați la spital au 18, respectiv 20 de ani.

Accidentul este cercetat de polițiștii Serviciului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*