FOTO Seniorii din Cumpăna au fost sărbătoriți de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Vârstnicii au petrecut de ziua lor la Căminul Cultural din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

La 1 octombrie, în miez de toamnă blândă și bogata, Primăria și Consiliul Local Cumpăna a organizat la Căminul Cultural din localitate un spectacol aniversar dedicat „Zilei Internationale a Persoanelor Vârstnice”.

În cadrul acestui spectacol, toți cei prezenți în sala s-au bucurat pentru câteva ore de surprizele pregătite de organizatori urmărind evoluțiile ansamblului de dansuri „Româncuța” din Cumpăna, precum și a soliștilor Adriana Ivanciu, Girel Andrei – Nicolae și Mirela Pana.

„A fost o seară dedicată vârstnicilor, un spectacol pe cinste care le-a înseninat sufletele și i-a făcut să zâmbească. I-am onorat pe părinții și bunicii noștri, cei care ne-au dat viață, ne-au înseninat copilăria, ne-au luminat drumul spre ceea ce suntem astăzi și care încă își fac griji pentru noi, oricât am fi de puternici. Aceasta zi nu este doar o sărbătoare a familiei, ci și a comunității. I-am cinstit la 1 octombrie, pe toți concetățenii noștri ajunși la vârsta înțelepciunii, fiindu-le recunoscători pentru tot ce au construit pentru noi“,a transmis Mariana Gâju, primarul Cumpenei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*