FOTO Seniorii din Cumpăna au fost sărbătoriți de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Vârstnicii au petrecut de ziua lor la Căminul Cultural din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

La 1 octombrie, în miez de toamnă blândă și bogata, Primăria și Consiliul Local Cumpăna a organizat la Căminul Cultural din localitate un spectacol aniversar dedicat „Zilei Internationale a Persoanelor Vârstnice”.

În cadrul acestui spectacol, toți cei prezenți în sala s-au bucurat pentru câteva ore de surprizele pregătite de organizatori urmărind evoluțiile ansamblului de dansuri „Româncuța” din Cumpăna, precum și a soliștilor Adriana Ivanciu, Girel Andrei – Nicolae și Mirela Pana.

„A fost o seară dedicată vârstnicilor, un spectacol pe cinste care le-a înseninat sufletele și i-a făcut să zâmbească. I-am onorat pe părinții și bunicii noștri, cei care ne-au dat viață, ne-au înseninat copilăria, ne-au luminat drumul spre ceea ce suntem astăzi și care încă își fac griji pentru noi, oricât am fi de puternici. Aceasta zi nu este doar o sărbătoare a familiei, ci și a comunității. I-am cinstit la 1 octombrie, pe toți concetățenii noștri ajunși la vârsta înțelepciunii, fiindu-le recunoscători pentru tot ce au construit pentru noi“,a transmis Mariana Gâju, primarul Cumpenei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*