FOTO Problema mașinilor abandonate, în dezbatere publică la Medgidia

La Primaria Medgidia a avut loc o dezbatere publica

Vineri, 15 septembrie la Primăria Medgidia a avut loc dezbaterea publică cu tema: „Ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea/predarea vehiculelor fără proprietar/stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Medgidia, aflate în administrarea D.G.D.P.P.”.

Marin Lupu, inspector de specialitate în cadrul D.G.D.P.P., a expus principalele probleme cu care se confruntă municipalitatea privind acest aspect și ce ar trebui realizat pentru remedierea acestei probleme. Prin acest proiect se are în vedere fluidizarea traficului auto și pietonal, în special în zona centrală dar și pe străzile principale cu trafic intens, precum și îmbunătățirea aspectului estetic și gospodăresc al municipiului.

Pentru organizarea și desfășurarea acestei activități a fost întocmit un regulament prin care se coordonează cu strictețe întreaga procedură de lucru.
Operațiunea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor abandonate va fi efectuată cu sprijinul Poliției Locale, D.G.D.P.P.-ului, precum și de un agent economic de profil, desemnat în urma unei proceduri legale.

„Gestionarea vehiculelor fără proprietar sau abandonate, devine o necesitate ca urmare a aspectul inestetic și a ocupării în mod inutil a spațiului public de către acestea.” a precizat Marin Lupu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*