FOTO Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju a participat la o întâlnire cu membrii Delegației României la Cor

Mariana Gâju a participat la o întâlnire cu membrii Delegaţiei României la CoR

Primarul comunei Cumpăna, doamna ec. Mariana Gâju a participat, ieri, 08 septembrie 2017, la București, la o întâlnire cu membrii Delegației României la Cor. La întâlnire a fost prezent și Președintele Cor, Karl -Heinz Lambertz, aflat în vizită la București în perioadă 7-8 septembrie.

Primarii de municipii, orașe și comune din România se alătură Coaliției Europene pentru apărarea fondurilor UE alocate regiunilor. În contextul lansării, pe 9 octombrie, în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, a Alianței pentru Coeziune #CohesionAlliance, Președintele Comitetului European al Regiunilor – Cor, Karl -Heinz Lambertz, prezent la București a vorbit Delegației României la Cor despre obiectivele acestei alianțe.

“Politicile de coeziune ale UE sunt acele politici care creează locuri de muncă, care aduc îmbunatățiri infrastructurii și accelerează coeziunea socială. Este simbolul solidarității europene și, tocmai de aceea, o Europă fără politici de coeziune este o Europă pe care nu ne-o putem imagina. Mă bucură faptul că toate discuțiile pe care le-am avut aici, în România, mi-au transmis semnale clare că autoritătile locale sunt interesate și ne susțin în demersurile noastre în acest sens și apreciez, în mod deosebit, implicarea Delegației României la Cor, condusă de domnul Robert Sorin Negoită” a declarat Președintele Comitetului European al Regiunilor – Cor,  Karl -Heinz Lambertz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*