FOTO Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju a participat la o întâlnire cu membrii Delegației României la Cor

Mariana Gâju a participat la o întâlnire cu membrii Delegaţiei României la CoR

Primarul comunei Cumpăna, doamna ec. Mariana Gâju a participat, ieri, 08 septembrie 2017, la București, la o întâlnire cu membrii Delegației României la Cor. La întâlnire a fost prezent și Președintele Cor, Karl -Heinz Lambertz, aflat în vizită la București în perioadă 7-8 septembrie.

Primarii de municipii, orașe și comune din România se alătură Coaliției Europene pentru apărarea fondurilor UE alocate regiunilor. În contextul lansării, pe 9 octombrie, în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, a Alianței pentru Coeziune #CohesionAlliance, Președintele Comitetului European al Regiunilor – Cor, Karl -Heinz Lambertz, prezent la București a vorbit Delegației României la Cor despre obiectivele acestei alianțe.

“Politicile de coeziune ale UE sunt acele politici care creează locuri de muncă, care aduc îmbunatățiri infrastructurii și accelerează coeziunea socială. Este simbolul solidarității europene și, tocmai de aceea, o Europă fără politici de coeziune este o Europă pe care nu ne-o putem imagina. Mă bucură faptul că toate discuțiile pe care le-am avut aici, în România, mi-au transmis semnale clare că autoritătile locale sunt interesate și ne susțin în demersurile noastre în acest sens și apreciez, în mod deosebit, implicarea Delegației României la Cor, condusă de domnul Robert Sorin Negoită” a declarat Președintele Comitetului European al Regiunilor – Cor,  Karl -Heinz Lambertz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*