FOTO Primăria Murfatlar a găzduit un briefing în cadrul proiectului ”Dezvoltarea potențialului turistic, protejarea și promovarea moștenirii comune”

Briefing la Primăria Murfatlar. FOTO Mihaela Clincu

Sala de Consiliu a Primăriei orașului Murfatlar a găzduit în data de 18 iunie, un briefing în cadrul proiectului ”Dezvoltarea potențialul turistic, protejarea și promovarea moștenirii comune”, cod ROBG – 453.

La briefing au participat:  echipele de proiect ale celor doi parteneri ai proiectului, respectiv echipa de proiect din General Toshevo-Bulgaria și echipa de proiect din Murfatlar, România,  primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru; primarul orașului General Toshevo – Valentin Dimitrov;

În cadrul briefingului s-au prezentat în ce punct se află activitățile și investițiile în momentul de față pentru acest proiect.

”Dezvoltarea potențialului turistic, protejarea și promovarea moștenirii comune” este un proiect dezvoltat în parteneriat cu orașul General Toshevo din Bulgaria, finanțat prin Programul Interreg V-A România – Bulgaria și dedicat promovării în comun a patrimoniului cultural și natural al zonei pentru creșterea activităților turistice.

Valoarea totală a proiectului este de 1.249.899,30 euro, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 1.224.901,40 euro. Bugetul total al partenerului UAT Oraș Murfatlar este de 609.944,62 euro, din care finanțarea nerambursabilă este de 397.743,73 euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*