FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu a anunțat că proiectul de asfaltare drumuri comunale – Etapa a III-a va începe în curând

Asfaltări la Mihail Kogălniceanu. FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu a anunțat că proiectul de asfaltare drumuri comunale – Etapa a III-a va începe în cel mult două săptămâni.

Primăria Mihail Kogălniceanu a informat că pe străzile Daciei și Nicolae Bălcescu se adaugă stratul doi de asfalt. Străzile respective fac parte din proiectul Asfaltare drumuri comunale, Etapa l.

De asemenea, proiectul de asfaltare drumuri comunale – Etapa a II-a s-a finalizat, iar proiectul de asfaltare drumuri comunale – Etapa a III-a urmează sa înceapă în cel mult două săptămâni.

“Procedura de licitație este finalizată. În zilele următoare semnăm contractul de execuție și dăm ordinul de începere a lucrărilor, respectând termenele din legislația în vigoare”, a declarat Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*