FOTO Primăria din Ovidiu oferă locuitorilor, gratuit, mai multe tipuri de agrement pe lacul Siutghiol

Primăria Ovidiu a achiziționat un trimaran spațios, capabil să transporte până la 12 persoane

Primăria Ovidiu a anunțat vineri, 12 mai, o veste excelentă pentru locuitorii orașului. Prin intermediul Programului Operațional de Pescuit (POPAM), autoritățile locale au achiziționat un trimaran spațios, capabil să transporte până la 12 persoane. Această ambarcațiune va fi folosită pentru a le oferi localnicilor plimbări gratuite pe lacul Siutghiol, începând cu luna iunie.

De-a lungul verilor trecute, administrația din Ovidiu s-a străduit să diversifice activitățile de agrement disponibile pe lacul Siutghiol, oferind gratuit hidrobiciclete, caiace, skijet și plăci stand up paddle. În acest an, ca noutate, vor fi introduse bicicletele pe apă SCHILLER S1-C, care sunt considerate cele mai avansate biciclete de apă din lume. Această adiție promite să aducă o experiență unică și inedită pentru locuitorii și turiștii din Ovidiu.

„Astfel, vara aceasta se anunță a fi plină de distracție și multe alte surprize pentru locuitorii orașului. Toți cei interesați vor avea ocazia să se bucure de plimbări relaxante pe lacul Siutghiol și să experimenteze senzațiile oferite de noile biciclete pe apă. Ovidiu devine astfel un oraș care investește în dezvoltarea turismului local și în promovarea activităților recreative, oferind oportunități unice pentru toți cei care doresc să petreacă timpul liber într-un mod activ și distractiv”, spune primarul George Scupra.

Pentru mai multe informații despre programul de agrement pe lacul Siutghiol și rezervări, locuitorii sunt îndemnați să contacteze Primăria Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*