FOTO Primăria Constanța pune în aplicare, în sfârșit, o măsură necesară. Fără mașini în Parcul Tăbăcărie!

Mașinile, restricționate în Parcul Tăbăcărie
Mașinile, restricționate în Parcul Tăbăcărie

Primăria municipiului Constanța informează că accesul în parcul Tăbăcărie a fost restricționat prin montarea a două bariere de acces la intrările dinspre City Park Mall și stâlpi în trei zone pietonale de acces.

“Aducem la cunoștința constănțenilor că potrivit art.9, pct. 38 din H.C.L nr. 184/2013 constituie contravenție circulația, oprirea, staționarea vehiculelor pe spațiile verzi sau cu această destinație, casete florale, parcuri și aleile acestora și se sancționează cu amendă de la 400 lei la 800 lei pentru persoanele fizice și de la 500 lei la 800 lei pentru persoanele juridice”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*