FOTO Polaris M Holding Constanța a ecologizat, alături de elevii Școlii nr. 12 „B.P. Hașdeu”, zona stadionului de pe strada Badea Cârțan

Polaris a ecologizat, alături de elevii Școlii nr. 12, zona stadionului de pe strada Badea Cârțan. FOTO Polaris M Holding

Elevii Școlii nr. 12 „B. P. Hașdeu” din Constanța au marcat Ziua Națională a Curățeniei, sărbătorită în data de 17 septembrie, printr-o acțiune de ecologizare. Alături de profesori, părinți și cu sprijinul Polaris M Holding, elevii au colectat deșeuri aruncate la întâmplare în zona stadionului de pe strada Badea Cârțan.

În total, 140 de saci de unică folosință au fost umpluți cu deșeuri aruncate la întâmplare. S-au colectat deșeuri de toate tipurile: plastic, aluminiu, hârtii, deșeuri menajere. După colectare, sacii au fost transportați la stația de sortarea si reciclare, unde s-a realizat sortarea deșeurilor pe categorii și culori.

Acțiunea a avut drept scop creșterea nivelului de conștientizare și responsabilizare a elevilor cu privire la protejarea mediului înconjurător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*