FOTO O femeie dată dispărută a fost găsită înecată în zona Pescărie

Pompierii au recuperat din apă trupul neînsuflețit al femeii dispărute. FOTO ISU DObrogea

În cursul zilei de luni, o persoană a cerut ajutorul pentru găsirea unei rude, plecate de acasă pentru a merge la farmacie, dar dispăruse și nu se mai știa nimic de ea. Persoana dispărută a fost găsită în cursul zilei de marți, înecată în zona Pescărie din Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, marți după-amiază, în jurul orei 13.00, a fost făcută o sesizare prin 112 că în zona digului de la Pescărie Pescărie plutește un cadavru, părând a fi prins între stabilopozi.  La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea, SAJ și poliție. Pompierii au reușit să scoată victima din apă, aceasta fiind identificata ca fiind o femeie de 47 de ani din din localitatea Castelu, a cărei dispariție familia anunțase cu o zi în urmă pe rețeaua de socializare.

Potrivit familiei, femeia plecase luni dimineață, în jurul orei 10.00, din Castelu spre Medgidica pentru a ridica o rețetă și de atunci nu a mai fost de găsit, având și telefonul închis. Ultima dată a fost văzută la China Mall din Tomis Nord, unde și-a lăsat și poșeta.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*