FOTO O casă din satul Negureni a fost mistuită de flăcări

Focul a cuprins ăntraga casă într-un timp foarte scurt. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit la o locuință din localitatea Negureni. Focul s-a extins într-un timp foarte scurt la întreaga casă și anexe.

La incendiul de la Negureni au fost trimise inițial două autospeciale de stingere cu apa și spuma a ISU Dobrogea, ulterior fiind trimisă încă o autospecială de stingere în ajutor.

La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat cu flacără la întreaga locuință și anexa. Un echipaj medical al SAJ Constanța a acordat primul ajutor medical unei femei care a suferit un atac de panică.

Știre în curs de actualizare

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*