FOTO Fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, ajută Delfinariul Constanța cu o investiție de 5 milioane de Euro. Banii, destinați extinderii bazinelor

Mircea Titus Dobre, deputat PSD. FOTO CMSN
Mircea Titus Dobre. FOTO CMSN

Delfinii din Constanța vor avea bazine mai mari, iar mamiferele acvatice de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se vor bucura de mai mult spațiu. Inițiativa îi aparțile fostului ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, actual deputat de Constanța.

El a inițiat o hotărâre de Guvern prin care urmează să se extindă complexul de bazine de la Delfinariul Constanța.

“Această investiție în valoare de 5 milioane de euro, va fi realizată de Consiliul Județean Constanța sub conducerea domnului președinte Marius Horia Tutuianu, tema de proiectare fiind deja urcată spre consultare pe site-ul de licitații publice SEAP. Totodată, am discutat eventualitatea unui sprijin legislativ privitor la normele de salarizare dar și despre îmbunătățirea legislației de mediu specifice”, a explicat directorul CMSN, Adrian Bîlbă. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*