FOTO “Constanța NEWS” a ajuns în Asia și Australia. Un cititor al publicației a călătorit cu noi în cele mai frumoase locuri din orient

Constanța NEWS în Bali, Indonezia. FOTO Adi O.
Constanța NEWS în Bali, Indonezia. FOTO Adi O.

Adi, unul dintre cititorii fideli ai publicației Constanța NEWS ne-a făcut o surpriză de proporții. El a călătorit în mai multe țări din Asia, precum și în Australia și ne-a trimis o serie de imagini captivante.

Ce face și mai interesant demersul lui este că cititorul publicației noastre a purtat mereu în buzunar imaginea “Constanța NEWS”. Asta și pentru că o conexiune la Internet nu era disponibilă în acele locuri frumoase.

Imaginile de mai jos au fost surprinse în Sydney și Brisbane din Australia, Phu My și Nha Trang din Vietnam, Lam Chebang din Thailanda, precum și în Bali, Indonezia.

Adi, îți mulțumim pentru această călătorie virtuală și invităm toți cititorii Constanța NEWS, oriunde s-ar afla ei în lume, să ne trimită imagini similare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*