FOTO Cinci persoane au fost rănite într-un accident în Constanța, după ce un taximetrist a efectuat un viraj fără să se asigure, lovind o altă mașină

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Constanța

Un taximetrist a ajuns în spital și a mai luat după el și alte patru persoane după ce a provocat un accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs pe raza municipiului Constanța, după ce conducătorul taxiului a efectuat un viraj fără să se asigure.

Accidentul s-a produs în noaptea de 24 mai, la ora 23.55, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 44 de ani a condus un autoturism în regim de taxi, pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Soveja către strada Ion Rațiu. La intersecția cu strada Onești a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o persoana de sex feminin de 19 ani care se deplasa din sens opus.

În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat către dreapta într-un autoturism parcat.

După dubla coliziune a rezultat vătămarea corporală ușoară a 5 persoane: conducător auto taxi și o pasageră de 26 ani , conducătoarea celui de al doilea autoturism și 2 pasageri de 18 și 16 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*