FOTO Compania Chimpex se implică din nou în comunitatea locală. Angajații au contribuit la reabilitarea unei locuințe de tip familial a fundației PRR Murfatlar

Voluntarii Chimpex au ajutat pentru ca micuții să aibă o casă mai călduroasă. FOTO Chimpex

Douăzeci și cinci de copii orfani sau provenind din familii defavorizate din cadrul Fundației PRR Murfatlar, începând de anul acesta vor avea o locuință mai călduroasă, iar iernile nu vor mai constitui o problemă.

În perioada 5 – 9 august, o parte dintre angajații companiei Chimpex s-au implicat alături de lucrători profesioniști în reabilitarea termică a locuinței de tip familial din cadrul Fundației PRR.

Astfel, compania Chimpex, parte din grupul elvețian Ameropa, își continuă tradiția de a veni în sprijinul comunității, de a fi alături de cei care au mai puține șanse de a avea o copilărie obișnuită. Pe termen lung, prin intermediul unor proiecte de acest gen, Chimpex îşi reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și respectă modul în care angajații companiei aleg de fiecare dată să se implice pentru a ajuta cazuri defavorizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*