FOTO Compania Chimpex se implică din nou în comunitatea locală. Angajații au contribuit la reabilitarea unei locuințe de tip familial a fundației PRR Murfatlar

Voluntarii Chimpex au ajutat pentru ca micuții să aibă o casă mai călduroasă. FOTO Chimpex

Douăzeci și cinci de copii orfani sau provenind din familii defavorizate din cadrul Fundației PRR Murfatlar, începând de anul acesta vor avea o locuință mai călduroasă, iar iernile nu vor mai constitui o problemă.

În perioada 5 – 9 august, o parte dintre angajații companiei Chimpex s-au implicat alături de lucrători profesioniști în reabilitarea termică a locuinței de tip familial din cadrul Fundației PRR.

Astfel, compania Chimpex, parte din grupul elvețian Ameropa, își continuă tradiția de a veni în sprijinul comunității, de a fi alături de cei care au mai puține șanse de a avea o copilărie obișnuită. Pe termen lung, prin intermediul unor proiecte de acest gen, Chimpex îşi reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și respectă modul în care angajații companiei aleg de fiecare dată să se implice pentru a ajuta cazuri defavorizate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*