FOTO Căruțaș mort după ce s-a răsturnat cu căruța

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat căruța peste el. FOTO

Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a căzut într-o râpă pe un câmp din apropiere de Vadu Oii. Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, dar a fost descoperit de abia în cursul zilei de miercuri.

Bărbatul care era cioban la o stână din apropiere era încă de miercuri de peste zi, colegii au intrat în panică. A fost găsit miercuri în jurul orei 10.00, într-o râpă de aproximativ 2,5 m adâncime. La fața locului  au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea și Serviciului de Ambulanță, bărbatul fiind prins sub căruță. Din păcate, acesta era deja decedat, cadrele medicale nemaiputând face nimic pentru el.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs tragicul eveniment.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*