FOTO Administrația publică locală din Cernavodă investește în reamenajarea locului de joacă pentru copii situat pe strada Medgidiei

Locurile de joacă din Cernavodă sunt în atenția autorităților publice locale. FOTO Primăria Cernavodă
Lucrările ce au drept scop reamenajarea locului de joacă pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani de pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă sunt în plină desfășurare.
Proiectul presupune reabilitarea funcțională a locului de joacă existent dar și transformarea întregii locații într-o zonă de spații verzi cu destinația de parc – o zonă de petrecere a timpului liber destinată tuturor categoriilor de vârstă.
Lucrările pentru acest obiectiv presupun:
  • achiziționarea unor jocuri noi și moderne pentru copii(ansamblu de cățărare, ansamblu de joacă, balansoare pe arcuri, leagăn, rotitor cu bancă, tobogan, etc) ce vor fi amplasate pe platforme de tartan pentru a crește gradul de siguranță al copiilor;
  • realizarea unor alei și platforme noi dar și reabilitarea celor existente prin placarea cu pavaje;
  • realizarea unor alei noi finisate cu pietriș decorativ;
  • reabilitarea scărilor din zona locului de joacă și montarea unor balustrade metalice;
  • dotarea spațiului cu echipamente de fitness, pergole, cișmele, fântâni arteziene, coșuri pentru depozitarea gunoiului;
  • plantarea de arbori și arbuști;
Terenul aferent obiectivului de investiții se întinde pe o suprafață totală de aproximativ 3832 mp iar termenul de finalizare al lucrărilor este de 3 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*