FOTO Accident grav în localitatea Crucea: o cisternă și o basculantă s-au ciocnit, unul dintre șoferi fiind încarcerat, iar drumul blocat

În urma impactului dintre cei doi mastodonți, unul dintre șoferi a rămas încarcerat. FOTO ISU Dobrogea/SAJ

Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață pe DN 2A în localitatea Crucea. O autocisternă a intrat în coliziune cu o autobasculantă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, poliției și Serviciului de Ambulanță.

 

Evenimentul rutier s-a produs, potrivit polițiștilor, la ora 8.40, când, un bărbat de 53 de ani a condus un tir de tip autocisternă, înmatriculat în Republica Moldova, pe DN 2A, dinspre Hârșova către Constanța, iar la kilometrul 154 a intrat în coliziune cu o autobasculantă care staționa pe partea dreaptă.

În urma impactului dintre cei doi mastodonți, cabina cisternei a fost deformată, iar șoferul de pe aceasta a fost rănit și a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. La fața locului s-au deplasat două autospeciale ale ISU Dobrogea de descarcerare și cu spumă și apă, precum și ambulanțe.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată pentru a putea permite echipajelor de salvare să intervină, precum și polițiștilor să efectueze cercetări la fața locului. Traficul rutier s-a reluat în jurul orei 10.50, după ce a fost eliberată și partea carosabilă.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*