Fluxuri de vaccinare dedicate, la dispoziția turiștilor care vor veni pe litoral în minivacanța de Paște și 1 Mai

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța.

Turiștii care vor veni pe litoral în perioada 30 aprilie – 03 mai vor avea la dispoziție două fluxuri de vaccinare dedicate, în centrul din Pavilionul Expozițional Constanța, unde se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate.

Potrivit Prefecturii Constanța, turiștii fie vor putea efectua rapelul – dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze, fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință.

„Menționăm că vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer – BioNTech, iar persoanele care vor efectua rapelul, vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare”, au precizat reprezentanții instituției.

În acest moment, județul Constanța are 56 de fluxuri, în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expozițional Constanța. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. În momentul de față, în județul Constanța s-au efectuat 231.004 doze.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*