CTnews TV: Florin Chelaru, primarul de la Năvodari, despre schimbările pe care le gândește pentru Mamaia Nord și proiectele pentru năvodăreni

Florin Chelaru, primarul din Năvodari. FOTO Adrian Boioglu

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu această ocazie, Florin Chelaru a vorbit despre construcțiile făcute în Mamaia Nord și respectarea regulilor de urbanism din acea zonă. De asemenea, el s-a referit și la raportul ISC București referitor la construcțiile din Mamaia Nord și a anunțat că Primăria Năvodari îl va contesta în instanță.

De asemenea, primarul a discutat și despre OMD Mamaia Nord, când va deveni operațională și cine o va conduce.

Lipsa parcărilor din stațiune, cum taxează proprietarii de apartamente în regim hotelier, cum vrea să contracareze reclama negativă au fost alte subiecte abordate în cadrul discuției de la CTnews TV.

De asemenea, Florin Chelaru s-a referit și la spitalul din Năvodari, la transportul în comun din Năvodari și legăturile cu Constanța, dar și la investițiile în parcuri, unități de învățământ și infrastructură.

De asemenea, Florin Chelaru a mai anunțat dacă va mai candida pentru un nou mandat în 2024.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dar cum comentati domnule primar minunea imobiliara din Navodari? 2 blocuri de 10 etaje la 5 metri distanta intre ele?
    A gresit ISC cand a dat autorizatia de constructie?

    Asta nu are legatura cu nici un PUZ ci cu reguli de baza din constructii.

    Poate e doar parerea mea dar… va cam ascundeti dupa degete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*