Finalizarea proiectului “Fabricare de îmbrăcăminte tricotată în Municipiul Constanța”

Bani pentru finanțări. FOTO martaposemuckel

S.C. IDCERI FISCAL AUDIT CONSULTING S.R.L., în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „Fabricare de îmbrăcăminte tricotată în Municipiul Constanța”, cod MySMIS 138029, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Obiectivul general al proiectului este “Consolidarea poziției SC IDCERI FISCAL AUDIT CONSULTING SRL  pe piața interna prin crearea unei noi unități de producție pentru fabricarea prin tricotare a puloverelor, jerseurilor și vestelor, activitate care se încadrează în codul CAEN 1439 Fabricarea prin tricotare sau croșetare a altor articole de îmbrăcăminte.”

Obiectivul specific al proiectului este „Funcționalizarea unității SC IDCERI FISCAL AUDIT CONSULTING SRL prin dotare cu echipamente tehnologice și software pentru producția prin tricotare de îmbrăcăminte de tipul pulovere, veste, jerseuri.”

Rezultatele proiectului: 1 infrastructura dotata pentru productia de imbracaminte prin tricotare.

Valoarea totală a proiectului este de 6.783.639,93 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 3.438.443,83 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: cresterea competitivitatii economice si îmbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor locale si regionale si crearea a 3 locuri de munca.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: e-mail: idceri@gmail.com sau telefon: 0746.798243. Persoană de contact : Alexandru Malendra- Manager de proiect

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*