Femeie transportată la spital după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială. Incidentul a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

O femeie în vârstă de 67 de ani a fost transportată la spital, marți, după ce i-a căzut o bucată de tencuală în cap, incidentul având loc pe bulevardul I.C. Brătianu.

Polițiștii spun că marți, în jurul prânzului, în jurul orei 11.45, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, o femeie ar fi fost lovită în zona capului de o bucată de tencuială.

Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*