Femeie transportată la spital după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială. Incidentul a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

O femeie în vârstă de 67 de ani a fost transportată la spital, marți, după ce i-a căzut o bucată de tencuală în cap, incidentul având loc pe bulevardul I.C. Brătianu.

Polițiștii spun că marți, în jurul prânzului, în jurul orei 11.45, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, o femeie ar fi fost lovită în zona capului de o bucată de tencuială.

Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*