Femeie scoasă din apele mării de polițiștii din Năvodari

Polițiștii din Năvodari au intervenit marți, 31 ianuarie, pentru a scoate din apele mării o femeie, în vârstă de 36 de ani. Ea a fost transportată la spital, cazul fiind cercetat acum de polițiști.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 14.30, polițiști din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în zona Mamaia Nord, în apa mării se află o femeie care refuză să iasă.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie, de 36 de ani. Aceasta a fost scoasă din apă, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*