“Feisbuc” – o comedie de la teatrul Notarra – vine la Constanța

Piesa de teatru "Feisbuc"
Piesa de teatru "Feisbuc"

Prima piesă de teatru din România despre rețeaua de socializare, bazată pe fapte reale, se joacă la Constanța. Show-ul “Feisbuc” descrie aventurile unor tinere care speră că-și vor găsi adevărata iubire online.

Spectacolul este regizat de Alexandru Jitea, iar în distribuție apar Ioana Calotă, Laura Anghel, Diana Iarcă și Marina Neagu. Piesa de teatru se joacă la Harlequin Mamaia, joi, 19 mai, începând cu ora 21.00. Rezervări la 0766.300.181.

Piesa de teatru "Feisbuc"
Piesa de teatru “Feisbuc”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*