Fără apă pentru locuitorii din Ciocârlia de Jos din cauza unei avarii la rețeaua electrică

Stație de pompare RAJA la Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu
Stație de pompare RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Locuitorii din Ciocârlia de Jos nu vor avea apă la robinete marți, din cauza unei avarii pe rețeaua de energie electrică, iar din acest motiv stația de pompare apă potabilă nu poate funcționa.

RAJA anunță faptul că din cauza unei avarii survenite marți, 16 iulie, pe rețeaua care alimentează cu energie electrică localitatea Ciocârlia de Jos, stația de pompare apă potabilă nu mai poate funcționa.  În aceste condiții, abonații din localitatea Ciocârlia de Jos nu vor avea apă la robinete în intervalul orar 08.30 – 17.00.

“Asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei, din cauza disfunctionalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce va fi reluată furnizarea energiei electrice”, au precizat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*