Fanfara Muzica Apelor îi invită pe iubitorii muzicii de promenadă la concert

Fanfara Muzica Apelor condusă de Cornel Ignat. FOTO Adrian Boioglu

Începând de sâmbătă, 07 august, serile de week-end vor fi acompaniate de ritmurile cadențate și înflăcărate ale Fanfarei Muzica Apelor, care va susține concerte în diferite locații de pe litoral. Iubitorii muzicii de promenadă se vor putea bucura de vibrațiile alămurilor preț de aproape o oră, timp în care instrumentiștii profesioniști vor îmbina în mod armonios bine-cunoscutele marșuri militare cu ritmuri de vals, folclor stilizat, jazz și alte melodii ritmate din repertoriul național și internațional.

Prin această inițiativă se încearcă recreerea atmosferei din perioada interbelică, atunci când, în fiecare duminică, domnișoare, doamne și domni se adunau în fața foișoarele din marile parcuri pentru a se delecta cu acordurile muzicii militare.

Așadar, constănțenii și turiștii, aflați în această perioadă pe litoral, sunt invitați să asculte și să le pătrundă în suflete acordurile fanfarei Muzica Apelor.

Programul concertelor pentru perioada imediat următoare va fi următorul:

  • sâmbătă, 07 august, ora 19.30: Platoul din fața Primăriei Constanța;
  • duminică, 08 august, ora 20.00: Portul Turistic Mangalia;
  • sâmbătă, 14 august, ora 19.30: Parcul Cazinou din Eforie Sud;
  • duminică, 15 august, ora 20.00: Piațeta Cazinou din Stațiunea Mamaia;
  • sâmbătă, 21 august, ora 19.30: Piațeta Casei de Cultură din orașul Năvodari;
  • duminică, 22 august, ora 19.00: Faleza Cazinou din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*