Evenimentele sfârșitului de săptămână în Mamaia și Constanța. Antonia, 3 Sud Est și Andra cântă pe litoral

Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu
Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu

Intrăm în ultima luna a verii dar calendarul de evenimente al acestui sezon estival continuă să ofere surprize de proporție în materie de evenimente și activități pentru turiști.

Luna august vine cu și mai multe surprize, astfel încât, la finalul sezonului, să vorbim despre o vară record de turiști și vânzări pe litoralul românesc.

Cultură, modă, sport, concerte, festivaluri, expoziții, istorie, teatru, nume celebre și artiști români sau internaționali, sunt ingrediente care nu au lipsit de pe lista evenimentelor de care ne-am bucurat și de care urmează să ne bucurăm în stațiunea Mamaia, Satul de Vacanță și Constanța.

Seria concertelor și evenimentelor culturale continuă în Constanța și în stațiunea Mamaia.

În această seară participăm la cea mai stralucitorare gală din Mamaia, Gala Mamaia Music Awards, începând cu oră 20:30, la Piațeta Perla, unde, pe covorul roșu vor urca nume din industria muzicală românească precum Paula Seling, Adrian Enache, Marcel Pavel și mulți alții. Evenimentul face parte din calendarul de evenimente Mamaia Style, iar, pentru al doilea an consecutiv, Asociația Litoral – Delta Dunării devine partener oficial în promovarea și susţinerea acestui eveniment, din taxa de promovare a agenților economici din Mamaia și Satul de Vacanță.

Un eveniment care deasemenea face parte din calendarul Asociației Litoral – Delta Dunării este și “O Vară de Poveste”, seria de petreceri și evenimente pentru cei mici, dar și pentru părinți, care fie se pot alătura paradei personajelor de poveste din Piațeta Cazino, începând cu oră 19:00, fie pot fi spectatorii unor numere de magie, pictură pe față și concerte în Satul de Vacanță, începând cu ora 18:00.

Piațeta Cazino găzduiește, până pe 4 septembrie, în fiecare weekend, începând cu ora 20:00, “Festivalul Verii”, sub conceptul “Carusel COOLtural”, cu piese de teatru și momente muzicale, pe scena căruia au urcat deja foarte multe nume celebre, interpreți de muzică și actori. Vezi programul de weekendul acesta aici: https://www.facebook.com/events/565878156948083/

Piața Ovidiu vă invită la al treilea weekend de SummerKiss Live Concerts, cu o lista de artiști ai momentului, cu cele mai ascultate, difuzate și fredonate piese, sâmbătă incepand cu ora 20:00.

Rămânem în zona concertelor și distracției și nu avem cum să nu menționam cele mai cool petreceri din cluburile din Mamaia, pe plajă sau pe piscină, care, weekend de weekend, au umplut serile și au adus publicului nume celebre din industria muzicală românească și internațională.

Printre atracțiile estivale rămân plimbările cu telegondola sau cu autobuzul etajat, o bălăceală de neuitat în parcul acvatic Aqua Magic, dar și o vizită la Delfinariul din Constanța, care mâine, 5 august, vă invită, începând cu ora 10:00, la Ziua Delfinului, cu un program interactiv atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța va așteaptă toată luna august să vizitați exponatul Basorelief Mithriatic descoperit la Constanța.

De asemenea, vor fi organizate numeroase evenimente pentru a sărbători Ziua Marinei Române, în perioada 4-15 august. Vineri, 5 august, orele 19:00 – 20:30, turiștii sunt așteptați la concertul susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale în Stațiunea Mamaia, Piațeta Perla, iar sâmbătă, 6 august, între orele 09:00 – 19:00, avem Ziua Porților Deschise în Portul Militar și la Muzeul Marinei din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*