Evenimente susținute de Sindicatul Liber al Navigatorilor cu ocazia Zilei Marinei Române

Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu
Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu

Cu ocazia Zilei Marinei Romane, Sindicatul Liber al Navigatorilor, în calitate de organizator, va susține următoarele evenimente și anume:

– organizează turneul de tenis Cupa Ziua Marinei . Turneul se desfășoară între 1-12 August 2017 la Clubul IDU din Mamaia și este deschis marinarilor civili și militari care iubesc tenisul la secțiunile simplu, dublu marinari și o secțiune “open” marinari. Invitați la acest turneu sunt și foști jucători componenți ai lotului de Cupa Davis ai României. Finala se desfășoară sâmbăta 12 August la ora 17.00

– împreuna Comandamentul Flotei organizează pe data de 15 August 2017 ora 13.00, după programul activităților oficiale, “JOCURILE MARINĂREȘTI” din Portul Turistic Tomis Constanța. Cetățenii Constanței și turiștii doritori se pot întrece la probele de prins rațe și gâște pe apa, oul în lingură, tras la parâme, fugă în saci, și multe altele, culminând cu mersul pe scondru, probă la care se oferă că premiu un frumos purceluș. Jocurile marinărești vor fi desfășurate sub atentă supraveghere a Piratului venit tocmai din Insulă Tortuga pentru a se convinge de corectitudinea și respectarea întocmai a obiceiurilor marinărești străvechi. Pentru a face față căldurii, toți participanții vor avea la dispoziție apa, sucuri și bere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*