Eveniment despre oameni și balene la Delfinariul din Constanța

Balena de la Seaworld. FOTO wikipedia
Balena de la Seaworld. FOTO wikipedia

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța organizează luni, 14 iunie, de la ora 13.00, vernisajul expoziției ”Oameni și balene, eroism și tragedie.” Evenimentul se dorește a fi un remember al vânătorii de balene în secolul XX, dar și o prezentare a măsurilor actuale de protecție a acestora.

Expoziția este deschisă de către Muzeul Oceanului Mondial din Kaliningrad, Federația Rusă, sub auspiciile Direcției Județene de Cultură, din cadrul Consiliului Județean Constanța, cu sprijinul Ligii Navale Române și al Universității Maritime din Constanța.

Va participa și directoarea adjunctă a muzeului din Kaliningrad, Larisa Zubina, care a organizat, de fapt, această expoziție. De asemenea, vor participa și membrii corpului diplomatic al Consulatului Federației Ruse la Constanța.

Întreaga expoziție este tradusă în limba română. Aceasta va fi amplasată în clădirea noului delfinariu din CMSN și va putea fi vizionată cel mai probabil până în decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*