ENEL face revizii. Se întrerupe curentul electric în mai multe zone din Constanța

ENEL logo

Enel Distribuție Dobrogea a programat o serie de revizii, reparații și modernizări la rețeaua de distribuție așa că alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone din municipiul Constanța.

Primele zone afectate nu vor avea curent joi, 5 mai. Energia electrică va fi întreruptă, între 6.30 și 8.30, în zona CAP Anadalchioi: str.Voievozilor, Posada, Teleajen, Scheia, Putna, Dragaica, Artarului, Lamaitei, Sanzienelor, Morilor, Alex.Steflea, A.D.Xenopol, Vrancioaiei, Crasna, Breaza, Vascului, Alex.Alexandridi,str. Baba Novac 100, societățile ELION IMPORT-EXPORT, NACON, OPAL CONSTRUCT.

Vineri, 6 mai, nu va fi curent între orele 8 și 18.00, în zona CAP Anadalchioi: str. A.D.Xenopol, Vrancioaiei, Crasna, Breaza, Vascului, Alex.Alexandridi, str. Baba Novac 100, , societățile NACON, OPAL CONSTRUCT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*