Echipele Polaris au continuat activitatea de deszăpezire în municipiul Constanța și pe timpul nopții

Echipele Polaris au continuat activitatea de deszăpezire și pe timpul nopții. FOTO Polaris M Holding

Având în vedere că în municipiul Constanța a continuat să ningă în timpul nopții, utilajele de deszăpezire au acționat permanent pentru ca dimineață arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță.

Potrivit Polaris M Holding, cele nouă sărărițe, 22 de autospeciale cu lamă, freze de mici dimensiuni, ATV-uri cu sărăriță, aproximativ 150 de operatori Polaris acţionează pe străzile municipiului Constanta pentru a îndepărta zăpada de pe arterele rutiere. Echipele Polaris au continuat activitatea de deszăpezire și pe timpul nopții, fiind împrăștiat material antiderapant pentru combaterea poleiului și prevenirea formării podurilor de gheață, iar autospecialele cu lama au îndepărtat zăpada de pe carosabil.

La primele ore ale dimineții, operatorii Polaris și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au început din nou să curețe stațiile de autobuz, trecerile de pietoni, trotuarele, pasajele, scările de acces către acestea și cele de la unitățile medicale.

Totodată, reprezentanții Primăriei Constanța le reamintesc agenților economici din oraș și asociațiilor de proprietari că, pentru ca pe trotuare să se poată circula în siguranță, în conformitate cu HCL 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, au obligația de a elibera zăpada de la intrarea în magazine și de pe trotuarele din dreptul imobilelor și să o depoziteze în așa fel încât circulația rutieră și cea pietonală să nu fie afectate.

„Având în vedere că temperaturile se mențin scăzute, recomandăm tuturor conducătorilor de autovehicule să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător”, au transmis sursele citate.

Locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055.
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205.
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*