Echipamente noi pentru sportivii de la Victoria Cumpăna

Toți sportivii din Cumpăna au primit echipamente sportive noi. Valoarea investiției se ridică la 120.000 de lei. FOTO Primăria Cumpăna

Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna a organizat pe 9 decembrie, evenimentul de prezentare și promovare a proiectului ce privește achiziționarea de materiale și echipamente sportive pentru cele șase secții ce activează în cadrul clubului.

Cu ajutorul sponsorului S.C RIG SERVICE S.A. și a Clubului Rotary Pontus Euxinus, filială Constanța, a cărui președinte este doamnă primar ec. Mariana Gaju, secțiile de rugby, gimnastică, lupte, scrimă, fotbal copii, juniori și fotbal seniori, vor beneficia de materiale și echipamente sportive noi și moderne, în valoare totală de 120.000 lei.

„Investim în sport pentru că valorile sale sunt similare cu cele care ne ghidează muncă în fiecare zi: onestitate, muncă, perseverență, ambiție, seriozitate. Sportul ne oferă clipe de tensiune și de bucurie, lecții de viată pentru momentele în care suntem învinși, dar găsim puterea să mergem mai departe. Sportul oferă exemple copiilor noștri și contribuie la un stil de viață sănătos pentru o națiune tot mai puternică și mai motivată,” a transmis doamnă Violetă Butărăscu, reprezentant RIG SERVICE S.A

 

Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju a ținut să transmită sponsorilor mulțumirile întregii comunităti:

„Comună Cumpăna se mândrește cu un mentor de excepție în persoană doamnei Elena Frincu, personalitate marcantă în lumea sportului românesc, care a susținut și susține în continuare dezvoltarea și promovarea tuturor disciplinelor sportive ce se derulează în comună Cumpăna. Disciplinele sportive și sportivi din cadrul Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna și din comună Cumpăna au obținut de a lungul anilor rezultate deosebite atât pe plan național cât și internațional. Toate acestea au contribuit la decizia sponsorilor de a investi în sportul cumpănean. Adresez sponsorilor și partenerilor noștri mulțumiri sincere, atât din partea mea, cât și din partea sportivilor cumpăneni, pentru efortul financiar depus, dar mai ales pentru mărinimia sufletului de care ați dat dovadă prin faptă dumneavoastră. Mulțumesc din suflet domnului președinte al consiliului de administrație RIG SERVICE S.A. domnul Florin Crastocea“a transmis primarul ec. Mariana Gaju

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*