După incendiul din seara de 6 august, Serviciul Public de Impozite și Taxe, deschis în program normal

Agenția 6 a SPIT este deschisă după incendiu. FOTO CTnews.ro

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) mulțumește echipajelor de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea pentru operativitatea și profesionalismul de care au dat dovadă în gestionarea incidentului de ieri, de la sediul instituției situat pe bulevardul Tomis nr. 112.

În urma primelor evaluări, s-a constatat că atât zona destinată publicului, cât și cea de birouri nu au fost afectate, ghișeele Agenției fiscale nr. 6 fiind deschise în data de 7 august, pentru efectuarea tuturor operațiunilor fiscale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*