Dr. Bogdan Obadă, noul director medical la SCJU Constanța

Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Dr. Bogdan Obadă a susținut săptămâna aceasta concursul pentru ocuparea funcției de Director Medical, fiind declarat admis cu media finală 9,15. Până acum dr. Bogdan Obada a ocupat funcția de director medical interimar, fiind numit pe data de 13.03.2017.

Dr. Bogdan Obadă a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. În noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obada devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

În prezent dr. Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*