Două persoane au murit într-un accident rutier la Sibioara

Două persoane au murit într-un accident rutier petrecut în localitatea Sibioara.

Un accident rutier a avut loc în data de 27 iulie, în dreptul localității Sibioara, între un autoturism și un autotren. La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, două autospeciale cu apă și spumă, autospeciala de transport victime multiple, două echipaje SMURD și două ambulanțe.

În urma accidentului, un bărbat de 50 de ani și o femeie de 45 de ani, aflați în autoturism, au murit. O fată de 15 ani care se găsea tot în mașină a fost rănită și transportată la spital.

Conducătorul autotrenului a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*