Doi hoți periculoși au fost prinși în urma unor percheziții în Constanța și Babadag, județul Tulcea

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

În urma a 4 percheziții domiciliare, polițiștii constănțeni au reținut 2 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat

La data de 26 iulie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul celor din cadrul IPJ Tulcea, au efectuat 4 percheziții domiciliare, 2 pe raza municipiului Constanța și 2 pe raza localității Babadag, la persoane bănuite de comiterea faptelor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 32 de ani, bănuiți că, la data de 10 iulie, în intervalul orar 18:00 – 21:45, ar fi pătruns în locuința unei femei, din Constanța, prin escaladarea unui geam lăsat deschis, de unde au sustras bani, un telefon mobil, o cameră foto și mai multe bijuterii.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului, de 32 de ani, din localitatea Babadag, săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă la data de 13 iulie, când acesta ar fi sustras un telefon mobil, din incinta unui cabinet medical, din municipiu.

Valoarea totală a prejudiciului, în cazul celor două fapte comise, este de aproximativ 16.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 70%.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe cei doi bărbați, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 27 iulie, aceștia au fost prezentați instanței de judecată, care a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*