Doi frați de 4 și 6 ani au ajuns la spital în stare gravă cu arsuri

Ambulanțele au venit în ajutorul victimelor

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa au intervenit în dimineaţa de luni în satul Moşneni, la doi copii care au suferit arsuri.
Victimele, un băiat de 4 ani şi o fetiţă de 6 ani prezentau arsuri de gradele 2-3 pe aproximativ 40-50 % din suprafaţa corpului. Arsura a fost provocată prin vapori/flacără cu benzină. Potrivit rudelor, fratele mai mare al celor doi a încercat să aprindă un foc, folosind benzină, dar s-a ars puţin la o mână şi a scăpat recipientul cu benzină în foc, moment în care flăcările s-au înteţit şi i-au rănit pe cei doi copii care se jucau în preajmă. Victimele au fost transportate la spital, iar poliţia a demarat o anchetă la faţa locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*