Doi elevi constănțeni participă la Competiția Internațională de Matematică „Master of Mathematics”

Gata de examen. FOTO Komsomolec
Elevii constănțeni față-n față cu rezultatele la simularea examenului național de bacalaureat 2021

În perioada, 21-26 februarie 2018, va avea loc la București, la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, cea de-a X-a Competiție Internațională de Matematică „Master of Mathematics” la care participă cele mai bune echipe de matematicieni, din douăzeci de țări din întreaga lume.

Din echipa României fac parte elevii Iliant Mihai de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” și Memiș Edis de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Constanța.

Competiția este organizată de Societatea de Științe Matematice din România în parteneriat cu Primăria Sectorului 1 și cu Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*