Doi bărbați condamnați definitiv pentru infracțiuni la regimul rutier au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă

Doi indivizi care s-au crezut regii șoselelor au ajuns după gratii în urma unor condamnări definitive, iar polițiștii constănțeni au depistat alți doi candidați ai titlului de deținut.

În cursul zilei de 11 mai, polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În aceiași zi, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Năvodari, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Ambii bărbați au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

În timp, în jurul orei 13.45, poliţişti din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mare din localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Un alt echipaj din cadrul aceleiași structuri au depistat în jurul orei 22. 30, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele celor în cauză polițiștii au întocmit dosare penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*