Direcția Urbanism din cadrul Primăriei Constanța angajează: 12 posturi sunt scoase la concurs

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Urbanism astfel:

Serviciul Autorizări:
– inspector clasa I, gradul debutant (9 posturi). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură sau inginerie, cunoştinţe operare calculator-nivel bază.

Compartimentul Autorizare Comunicare Vizuală:
– inspector clasa I, gradul debutant (3 posturi). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură sau inginerie construcții, cunoştinţe operare calculator-nivel bază.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 20.02.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 22.02.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 18.01- 07.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro. Persoana de contact – Dorina Sârghie, consilier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*