VIDEO Curse speciale de la Aeroportul Kogălniceanu spre Constanța și Mamaia. “Direct Aeroport” vine cu cea mai simplă metodă de a ajunge la mare!

Microbuz "Direct Aeroport". FOTO Daniel Năstase
Microbuz "Direct Aeroport". FOTO Daniel Năstase

Una dintre marile probleme pe care le întâmpină constănțenii care vor să meargă la Aeroportul Kogălniceanu, dar și turiștii care vin pe litoral era lipsa unui mijloc de transport comod și ieftin.

La finalul lunii aprilie încep să apară zborurile de la și spre Aeroportul Kogălniceanu, așa că nevoia de curse regulate este cu atât mai mare.

Direct Aeroport, compania constănțeanului Cristian Bărhălescu, este deja cunoscută călătorilor. Cursele Constanța – Otopeni au devenit mult mai ușor de suportat pentru faptul că “Direct Aeroport” are microbuze noi, scaune comode, Internet wireless gratuit și face chiar și trasee de noapte.

Ei bine toate acestea vor fi transpuse și pe traseul Gara Constanța – Aeroportul Kogălniceanu. Cursele “Direct Aeroport”

Cum poți să rezervi un loc în microbuzele Direct Aeroport

Locul de plecare este întotdeauna Gara Constanța. A fost ales pentru că este un reper pentru turiști și constănțeni, dar la cerere, turiștii pot să plece și din Mamaia spre aeroport. Primele curse ale companiei constănțene pleacă spre Mihail Kogălniceanu pe data de 27 aprilie 2017.

O cursă sotă 30 lei și durează mai puțin de jumătate de oră. Pentru a fi sigur că prinzi avionul, Direct Aeroport pleacă cu 3 ore înainte de decolarea avionului.

Procedura de rezervare a locurilor e simplă. O poți face pe site-ul Direct Aeroport sau la telefon +4737.503.503.

Direct Aeroport a pregătit 25 de mașini care vor avea de la 3 la 19 locuri, așa că toți turiștii vor ajunge repede la destinație. Pe viitor, compania intenționează să ajungă și la Varna sau către Delta Dunării.

Iată Orarul Zborurilor de la Constanța la Cluj, iași, Oradea, Londra, Istanbul, Roma, Paris, Bruxelles și Timișoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*