În urma unui conflict pe Facebook din cauza unei fete, un adolescent din Mangalia este în arestul poliției, iar un altul, în comă la spital

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Un minor în vârstă de 13 ani a ajuns în comă la spital, iar un altul în vârstă de 15 ani în arestul poliției în urma unui conflict între cei doi. Totul se pare că a plecat de la discuțiile despre o fată purtate pe Facebook, iar în momentul în care s-au întâlnit față în față, iar cel mai mare și-a pus în practică amenințările. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 13.35, pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, unde, cei doi minori s-au întâlnit întâmplător, iar cel de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma loviturii, victima a căzut inconștientă la pământ, echipajul medical care a intervenit în urma apelului la 112, găsindu-l pe minor în stare de comă.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia deplasați la fața locului au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă, pornit de la o fată.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale.

UPDATE:

Minorul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. imi este apropiata victima iar toata treaba a fost ca agresorul il avea in vizor de mai mult timp si a fost legat de prietena/iubita victimei ce-l mai probabil sa se desparta de ea.Starea victimei este foarte grava medici au spus ca sunt 0 sanse sa se vindece .Daca organismul nu-si revine in functiune sa respire singur in 3 zile (adica nu cu ajutorul aparatelor care este plin de perfuzi si tuburi) doar aparatele il tin in viata .Agresorul practica UFC/MMA. Noi familia si prieteni apropiati speram printr-o minune sa se faca bine .Eu personal sper sa plateasca scump agresorul.

  2. Ce arest la domiciliu??? Arest pe viața!!! 😡😡 Doamne ajuta sa te faci bine Andrei!! Sper ca Poliția sa-și facă datoria acolo sa zacă agresorul!!!

  3. Cum arest la domiciliu??😡arest in pușcărie sa vada lepră, scursura de agresor ce inseamna sa nu ti stăpânește instinctele violente..Dacă nu se da un exemplu cu jegu ala de agresor ,cazuri de acest gen se vor mai intampla

1 Trackback / Pingback

  1. Agresorul adolescentului din Mangalia care se afla în moarte clinică, a ajuns după gratii după ce i-am fost schimbată încadrarea juridică | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*