Dezbatere publică la Medgidia pe tema taxelor locale

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Locuitorii municipiului Medgidia sunt așteptați de către administrația publică locală la o dezbatere publică privind taxele locale ce nu sunt incluse în Codul fiscal.

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 9 decembrie, de la ora 10.00, dezbaterea publică cu tema „Aprobarea actualizării taxelor locale altele decât cele stabilite de Codul fiscal, începând cu data de 01 ianuarie 2020”. Dezbaterea se va desfășura în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia și este deschisă participării tuturor cetățenilor și grupurilor interesate.

UPDATE:

Dezbaterea publică programată pentru luni, 9 decembrie la Primăria Municipiului Medgidia s-a anulat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*