Deputatul Stelian Ion este noul președinte al filialei județene USR Constanța în urma alegerilor interne

Deputatul Stelian Ion, președinte al filialei județene USR Constanța. FOTO: USR Constanța

Într-o sesiune de alegeri interne desfășurată sâmbătă, 10 iunie, membrii USR Constanța au votat pentru a desemna noul președinte al filialei județene, precum și componența Biroului Județean.

Rezultatele finale ale scrutinului au confirmat că deputatul Stelian Ion a fost ales în funcția de președinte al filialei județene USR Constanța.

Alături de Stelian Ion, membrii Biroului Județean al USR Constanța au fost aleși și ei în cadrul aceleiași sesiuni de vot. Aceștia sunt: Gilda Lazăr, Mirela Garip, Cerasela Badea, Adriana Bunghez, Gabriel Ciobanu, Cristiana Popescu, Ana Listarf, George Sfrent, Remus Negoi, Florin Cocargeanu, Dumitru Caragheorghe, Semiran Abdurefi, Mihai Ochiuleț, Cătălin Iacob, Petre Enciu, Angelo Anagnoste, Petru Moraru, Mihai Valcu, Romeo Stavăr și Edward Nedelcu.

Noul președinte, Stelian Ion, și-a exprimat recunoștința față de colegii săi pentru încrederea acordată și le-a transmis felicitări tuturor celor care au obținut un mandat în Biroul Județean.
Stelian Ion:

„Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată și îi felicit pe toți cei care au obținut un mandat de membru în Biroul Județean! De asemenea, le mulțumesc fostului președinte, Dumitru Caragheorghe, pentru tot ce a făcut în acești ani, și celui care l-a precedat, senatorul Remus Negoi, foștilor membri ai organelor de conducere și tuturor membrilor implicați!”, a spus Stelian Ion.

Noul președinte al filialei USR Constanța a subliniat că partidul intră într-o nouă etapă, având în vedere obiectivele existente de a câștiga guvernarea locală și de a implementa măsurile promise constănțenilor.

„USR Constanța se pregătește pentru o nouă etapă, având ca obiectiv principal câștigarea guvernării locale. Noul lider și echipa sa sunt determinați să își îndeplinească promisiunile și să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii. Cu o fundație solidă și un spirit de determinare puternic, membrii USR Constanța vor depune toate eforturile necesare pentru a reuși în această misiune”, a mai explicat deputatul Stelian Ion.

Tot sâmbătă, 10 iunie, au fost aleși și cei 28 de delegați care vor reprezenta USR Constanța la Congresul Național al USR din data de 17 iunie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*