Delfinariul Constanța își modifică programul începând cu 21 mai. Poți să vezi și delfinii și leii de mare!

Leii de mare se acomodează cu noua casă. FOTO Cătălin Schipor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii face loc și leilor de mare în program, în așa fel încât vizitatorii să poată vedea și spectacolul mamiferelor și pe cel al delfinilor în cel mai scurt timp.

Astfel, începând cu 21 mai 2018, programul CMSN se modifică după cum urmează:

Delfinariul Constanța va avea spectacole la orele 11:00, 14:00, 17:00 și o posibilă suplimentare la ora 19:00 în lunile Iunie, Iulie și August (dacă se impune)

Leii de mare vor avea spectacole la orele 12:00, 15:00 și 18:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*