Delfinariu este gazda unei expoziții inedite de ceramică

Delfinariu Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Sâmbătă 23 iunie, începând cu ora 10.00, la Delfinariu va avea loc o expoziție de lucrări din ceramică ”Lumea Florilor”, alcătuită din operele elevilor Cercului de Ceramică din Constanța.

Cercul de Ceramică funcționează în cadrul Palatului Elevilor, unde copiii își pot descoperi potențialul creativ, înscrierea și participarea la curs fiind gratuite.

Lucrările executate de micii artiști se realizează într-un atelier spațios, flexibil si dotat adecvat, aici existând și trei cuptoare electrice pentru arderea lucrărilor și glazurarea lor la temperaturi până la 1200°C.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*