Decebal Făgădău a convocat consilierii locali în ședință extraordinară pentru o situație la Confort Urban

Ședință Consiliu Local Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a convocat Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, luni, 23 septembrie, de la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Proiectul ordinii de zi cuprinde un singur proiect, inițiat de către edil:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de restructurare a obligațiilor fiscale la 31.12.2018 al SC Confort Urban SRL;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*