Deagoste cu năbădăi: după despărțire, a intrat peste iubită în casă, a bătut-o și i-a furat telefonul

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Relația dintre doi tineri a ajuns în atenția poliției și a procurorilor după ce unul dintre cei implicați a sărit calul și a comis fapte penale.

În cursul zilei de 29 iunie a.c., M.N. de 25 de ani din Cumpănă s-a dus acasă la fostă să prietenă, care locuiește în Constanța. A intrat în casă la ea, iar în urmă unor discuții în contradictoriu cu privire la relația lor și motivele de despărțire, individul a luat-o la bătaie pe față, iar la plecare, i-a „confiscat“ și telefonul mobil.

Victimă a păstrat inițial tăcerea, dar când părinții săi au revenit acasă și au văzut-o cu semne de bătaie, au sunat la 112. Față a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde, în urmă investigațiilor medicale s-a constatat că are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Între timp, pe bază informațiilor oferite de tânără, polițiștii Secției 5 Poliție, în bază unui mandat de percheziție s-au dus peste suspect. În locuința acestuia a fost găsit telefonul mobil, luat de la fostă prietenă. Tânărul a fost reținut inițial, după care a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pentru infracțiunea de tâlhărie. Decizia magistraților Judecătoriei Constanța a fost contestată atât de tânăr, cât și de către procurori.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*