Deagoste cu năbădăi: după despărțire, a intrat peste iubită în casă, a bătut-o și i-a furat telefonul

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Relația dintre doi tineri a ajuns în atenția poliției și a procurorilor după ce unul dintre cei implicați a sărit calul și a comis fapte penale.

În cursul zilei de 29 iunie a.c., M.N. de 25 de ani din Cumpănă s-a dus acasă la fostă să prietenă, care locuiește în Constanța. A intrat în casă la ea, iar în urmă unor discuții în contradictoriu cu privire la relația lor și motivele de despărțire, individul a luat-o la bătaie pe față, iar la plecare, i-a „confiscat“ și telefonul mobil.

Victimă a păstrat inițial tăcerea, dar când părinții săi au revenit acasă și au văzut-o cu semne de bătaie, au sunat la 112. Față a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde, în urmă investigațiilor medicale s-a constatat că are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Între timp, pe bază informațiilor oferite de tânără, polițiștii Secției 5 Poliție, în bază unui mandat de percheziție s-au dus peste suspect. În locuința acestuia a fost găsit telefonul mobil, luat de la fostă prietenă. Tânărul a fost reținut inițial, după care a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pentru infracțiunea de tâlhărie. Decizia magistraților Judecătoriei Constanța a fost contestată atât de tânăr, cât și de către procurori.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*